Söndagsmorgon

Godmorgon! 
Jag valde igår att efteranmäla till en LB även idag för Wasa eftersom vi inte riktigt fick till någon bra känsla på banan igår. Nu när det är tävling granngårds så får man passa på kände jag. Nu samlar vi rutin även om det inte riktigt var rätt klass. Det kommer att vara två till tävlingar på strömsholm i år och på båda dom ska jag rida LA/110 och därför vill jag få så bra ritter som möjligt nu när jag har chansen att träna. När det är på riktigt som gäller så är det bra att ha känt på banan och löst eventuella spänningar innan.

Idag ska även Gabina ridas och Adde ska skrittas. Får se hur mycket jag hinner med helt enkelt. Vill hinna med mycket mer men får eventuellt skjuta lite på det till senare i veckan när jag har mer tid över.

3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s