Onsdag

Jobbade på skolan idag och kom ut till stallet efter klockan 17.00 och då red jag direkt iväg med Gabina och sedan efter det snabbt ut med Wasa innan mörkret kom. Tråkigt att det redan börjar gå mot mörkare tider, men jag får bli bättre på att utnyttja dagsljuset när jag faktiskt är i stallet från morgon till eftermiddag. 

Morgondagens planer:
Ändrade dagens plan för Wasa så han reds ut idag och kommer gå dressyr/markarbete imorgon lite mer eftersom jag kommer ha mer tid för honom under dagen. På kvällen går Gabina sin första hoppträning sedan igångsättningen. Vi har hoppat några språng hemma men inget mer. Adde kommer även att vara med i andra gruppen och hoppa.

Hovslagaren kommer till några hästar under dagen och lite annat ska göras men ungefär så ser dagen ut som jag vet. jag har utsläppet på morgonen och gör stallet direkt då.

5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s