Försöker att få ordning på planeringen

1 oktober – Hamre Ridklubb – Wasa
Imorgon åker vi till hamre och hoppar LB och LA. Rider för felfritt i båda klasserna men ska en bom falla så får den falla i LB. I LA måste jag våga följa med fram och kunna andas mellan hindren, inte bara ändra mig i sista sekund.

9 oktober – Åsebo Ridsällskap – Gabina
Tävlingsdebut för Gabina efter uppehållet. Får se hur hon känns i veckan om vi rider en eller två klasser. Har anmält två men rider bara en om jag känner att det räcker. Måste åka iväg och hoppa med henne innan dess, träningen igår blev inställd.

16 oktober – Strömsholms Ridsportförening – Wasa & Gabina
Strök Wasa från södertälje och startar honom i strömsholm istället, då får jag med mig både honom och Gabina. Båda är anmälda två klasser, Gabina hoppar LD och LC om allt stämmer, annars bara en klass. Wasa går LB och LA.

23 oktober – Enköpings Ridklubb – Wasa
LB och LA med Wasa.

29 oktober – Högbo Ridklubb – Wasa
Om det på något sätt går att lösa med skjuts dit så hoppas jag på att kunna åka med Wasa till högbo. Mina föräldrar är bortresta och ett körkort är lite längre bort än så för min del.

Just nu jagar jag lite nollor med Wasa. Blir flera helger i rad med honom men eftersom vi inte hoppar speciellt mycket hemma så tar jag varje tävling som en träning där vi samlar rutin till nästa start. Hemma hoppar vi lågt men fokus på lydnad och styrka. På tävling tränar vi banhoppning. Om jag bara har is i magen så kommer nog lyckas rida två felfria till innan året är slut.

skarmavbild-2016-09-30-kl-20-10-29
Foto: eeefoto @ instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s