Fullt upp

Imorse var jag uppe strax innan klockan 06.00 och släppte ut hästarna. Jag red ut Gabina på morgonen och gjorde klart allt i stallet. Vid 10.00 rullade bilen mot Wirsbo för div.2 final för ponnyryttarna i hoppning. Vänsta plockade hem andra platsen i dagens omgång och i totalen. Så himla bra jobbat av hela vänstagänget!

Snabbt tillbaka till Kolbäck för en provridning av Adde där han var en riktig klippa. Skötte sig exemplariskt vilket var så roligt att se. Idag fanns det inte någonting att påpeka på. Hemma igen vid 18.30 och ikväll tar jag en tidig kväll. Trött och mör efter den här helgen men imorgon är en ny vecka med nya utmaningar.

Gårdagens tävling stryker vi ett streck över. Blev pannkaka men nu vet vi att det kan bli så och det är bara att ta nya tag och göra bättre nästa gång. Han får följa med och rida LC nästa helg som träning.

img_0542img_0521

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s