Tisdag

Utsläpp i stallet efter 06.00 och allt var klart till 08.30. Hästarna red jag vid lunch. Gabina red jag ut först sedan galopperade jag henne ordentligt i paddocken innan jag skrittade ut henne en tur igen. Behöver galoppera henne ordentligt nu när vi hon ska igång efter vilan som var och då vill jag vara i paddocken där jag kan växla mellan fyrkantsspår och volter. Wasa reds ut och tempoväxlingarna satt som en smäck i galoppen.

Det är alltid någonting att göra och det känns som att man aldrig hinner så mycket som man vill. För när man är klar med det ena väntar det andra. Men det är himla roligt ändå. För det är precis det här som jag vill och behöver göra. Fixa i stallet, pyssla med fölen, skura hinkar, bära hösilage, rida och hjälpa till med allt annat som behöver göras.

Vädret idag var fantastiskt. Kallt i luften men solen sken och värmde när man var ute. Perfekt ridväder när man kan ha en fleece och väst över. Men nu har vintervantarna åkt från på mornarna för att jag ska klara av att leda hästar och öppna grindar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s