Åsebo Ridsällskap – 9/10

Gabina gjorde två super rundor idag, det kändes som att poletten hade trillat ner för nu gick det så enkelt hela vägen. Första inomhus för henne och det fanns lite att titta på. Var först in båda gångerna med henne så hade inte så mycket tid att kika omkring när jag kom in, det hade nog underlättat. Men det som är bra med henne är att det räcker med att sätta ett hinder framför näsan på henne och hon tar sig an uppgiften. Min uppgift blir att få nosen mellan stöden och hålla ett bra tempo, vilket jag gjorde den här gången. Rider lätt i undertempo både på henne och Wasa.

I LC:n hoppade hon mycket bättre än LD. Men till LD hade jag hoppat fram mer för att bli av med lite energi. Tog några språng till LC och när vi kom in på banan så hoppade hon så enkelt och med mer marginal. Tänkte till lite själv på avstånden och sög tag i hindren. Roligt att det kändes så bra!

Film på Wasa kommer imorgon när jag hunnit ladda upp den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s