Drömmer vidare

Ingen kan förutse vad som kommer att ske men jag har en bra känsla inför det kommande året. Jag vet inte vad jag kommer att ha för hästar i vår eller vad jag kommer att göra men jag vet att jag inte kommer att bli sysslolös i stallet med tre ston som ska få föl utspritt under våren. Jag kommer minst sagt att ha full upp och jag vill göra det bästa utav det halvåret som jag räknar med att vara kvar här innan jag flyttar. Jag tar det lite som det kommer och ser vad för alternativ som dyker upp i början av året.

Drömmen vore ju att kunna köpa in något projekt tidigt i vår, en yngre häst eller något liknade och rida en tid i vår för att sedan sälja till sommaren eller behålla längre om man ser att det är någonting riktigt bra. Jag spånar vidare på vilka möjligheter som finns och vad som jag tror kan ge mig mest. Jag vill fortsätta tävla och träna men samtidigt vore det roligt med ett projekt vid sidan av. Nästa år rider jag mitt första år som överårig på ponny, vilket känns himla tråkigt men jag ser inget som hindrar mig från att rida avdelning B eller starta i storhäst-klasser där det finns möjlighet.

Till hösten 2017 är planen att jag ska ta mitt flyttlass och åka till flyinge och gå hippologprogrammet(med förutsättning att jag kommer in vill säga) som jag tackade nej till den här hösten. Där hoppas jag på att kunna lära mig ännu mer om både hästar och branschen som sådan för att jag ska kunna komma hem igen och ha någonting vid sidan om under andra året på Strömsholm.

I framtiden vill jag jobba med hästar, utbilda och ta fram unga individer. Rida och sälja. Det är någonting jag tror skulle vara riktigt roligt men jag känner att jag behöver mer erfarenhet än vad jag har. Jag behöver fler timmar i sadeln och jag behöver rida betydligt fler typer utav hästar för att få en känsla av vad som krävs.

3
419

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s