Linimentsamlingen växer

img_0699

Jag använder liniment i olika former till stor del och smörjer då in efter ett ridpass. Vid hårdare ridpass, främst hoppning så har jag istället på kylgel. Jag använder främst på benen men också rygg, bakknä osv. De som jag oftast använder är de tre första. Gabina smörjdes extra noga nu i samband med igångsättningen efter sträckningen och det var helt bra när Equiterpueten var ute. Legpaint har vi tagit i omgångar, tre dagar i rad. Då direkt efter tävling eftersom jag tror att det är tävlingskarens på den, jag är inte helt säker.

När vi var i Åsebo så köpte vi även ett MSM liniment och jag har hunnit använda det någon gång men jag ska ge det lite mer tid att utvärderas. Jag tror nog att det kan vara bra komplement till samlingen. Skulle dock vilja prova även på mig själv för att känna effekten eftersom jag tyckt att det känts konstigt i händerna efter att man masserat in det. Skulle vara intressant att känna själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s