Hoppträning 13/10

Gabina hoppade fantastiskt på kvällens träning. En lång framridning med övergångar var precis vad vi behövde. Sedan började vi direkt att hoppa linjerna innan vi gjorde en evighetsbana och rullade på den några gånger. Hoppningen är verkligen vårt minsta problem så vi åkte hem med en riktigt bra känsla inför helgens tävling. Riktigt roligt att sitta på och känna att det här är någonting för framtiden. En vinter med både träning och vila och sedan kommer hon att få en riktigt fin vår, med mig eller med någon annan. Det känns verkligen som att vilan gjorde susen för huvudet på henne. Nu är hon tuffare och vågar ta egna beslut även om det fortfarande är på en nivå som passar hennes ålder.
Det är så roligt att jobba med henne dagar som denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s