Kommer det alltid att göra lika ont?

Nu när hösten kryper sig närmre inpå så kan jag inte låta bli att tänka på den höst som jag fick uppleva förra året. Det växlande mellan forsande tårar och långa tävlingsdagar. Förra hösten så vann både Pondus och Carpathia nästintill alla starter vi gjorde tillsammans. Carpathia kvalade nationellt i dressyr direkt och vann vår andra start i LA:p1. Pondus plockade på sig två felfria LA och gjorde runda efter runda så enkelt. Distriktsmästare i både hoppning och dressyr lyckades vi bli också. Men samtidigt som tävlingsresultaten glänste så gick jag sakta sönder inombords.

För varje dag som gick så var jag både tacksam och ledsen för att min Krypton fanns kvar i livet. Jag ville så gärna få ett avslut, få lägga allt bakom mig och komma vidare men istället stod vi där i flera månader med en ponny som hela familjen älskade men som vi redan hade bestämt oss för att låta somna in. Det var som knivar i hjärtat varenda dag som jag såg honom och jag fick alltid svälja min gråt i hans närhet. Det bröt ner mig, steg för steg.

Det gör fortfarande ont när jag tänker på honom. Det känns som att någon vrider om en redan befintlig kniv. För helt ärligt så hugger gråten mig i bröstet varenda gång. Det smyger sig inte på, den dyker upp och gör avtryck för att sedan försvinna undan igen. Bakom sig lämnar den alltid ett tomrum som jag fyller med tankar och frågor. Alltid detsamma och aldrig har jag några svar. Jag undrar bara hur man någonsin kan gå vidare eller om jag faktiskt, på något sätt, har gått vidare. Att det här är mitt sätt att fortsätta leva. Att alltid leva med honom i tankarna? ♥

dsc_0261

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s