Fredag 14.10.16

Grejade i stallet hela morgonen för att sedan åka och hämta ponnyn ni ser på bild nummer tre. Snabbt byta om hemma för att hinna rida ut Wasa. Gabina fick en promenad upp och ner för en backe i skogen för att gå ur sig träningsvärken från igår. En bättre fredag blev det för mig och imorgon tar jag veckans första sovmorgon och sedan är det fyra hästar som ska ridas. Gabina och Wasa ska fixas inför söndagens tävling och sakerna ska packas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s