Genton

Jag minns inte hur mycket jag skrev om Genton i somras när han stod hos oss för försäljning. Dock blev hand såld vid första provridningen redan efter tre dagar. Men hittade just den här filmen från en gång när vi var i ridhuset med honom. Han stod kvar för träning i drygt en månad innan de nya ägarna köpte honom.

Efter att jag suttit på Genton en gång så kändes det bara WOW. Man förstår när man sitter upp på en ponny som ger den känslan varför en del hästar måste vara dyrare än andra. Alla ponnys kan inte leverera en så enkel känsla och ge så bra ridning och har man då en ponny som kan det så ska den kosta. En 7årig ponny som gick MSVB hoppning och LA dressyr. Det är inte många ponnys som kan det? Man får vad man betalar för helt enkelt. Det gäller samma med Gabina, hon är ung och hon kommer att bli riktigt bra om man förvaltar henne på rätt sätt och då köper man någonting för framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s