Redan en ny vecka

Det är en aningens dött från min sida eftersom jag har svårt att hitta inspiration till vad jag skulle kunna tänkas skriva men jag tror att det kommer att bli bättre med tiden.

Saker har blivit bestämda, ändrade och ändrade igen men nu tror jag att det kommer att bli bra. Min vår kommer att bli så bra och jag ser med spänning fram emot vad som väntar. Jag skrev förut att jag ville köpa in ponnys och sälja vidare under våren och tankarna går fortfarande däromkring men mitt hjärta har redan tagit ett annat beslut som jag hoppas på att jag kommer kunna presentera senare i höst.

Tävlingssäsongen börjar lida mot sitt slut och som det ser ut nu blir Gabina kvar i vinter, inte mig emot. Nu börjar vi verkligen att hitta varandra och förhoppningsvis, om allt stämmer, så hinner vi debutera LB innan tävlingarna tar slut. Wasa åker hem när säsongen är över och det lutar mot att sista starten blir på Strömsholm när Distriktsmästerskapen går, v.45.

918

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s