Strömsholms RSF – 16/10

LD – 0fel
LC – 0fel (samma bana)

Just nu kan jag inte låta bli att glädjas åt de framsteg som Gabina har gjort. Det går så fort att se skillnad från gång till gång när man sitter på en yngre häst. Gabina är fem år gammal och vi har gjort fyra stycken starter i hoppning. Nu efter den längre vilan har hon tävlat två gånger och varit felfri båda klasserna. Hon går från klarhet till klarhet och det är riktigt roligt.

Det är en annan slags glädje att vara felfri med Gabina och med en äldre häst. På en äldre häst rider man för rätt avsprångspunkt, rätt antal galoppsprång mellan hindren. Det är lättare att vara besviken när du sitter på någon äldre för då är det lättare att lägga skulden på sig själv och se sina misstag. När du sitter på en yngre häst är målet att guida den runt banan, finns där och stötta när det blir fel men samtidigt låta det bli fel och bara rätta det som går. Alla rätt och alla fel läggs på rutinkontot och det tycker jag verkligen att det har gjort med Gabina. Vi är helt klart påväg åt rätt håll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s