Vikten av rätt människor i sin omgivning

Det är otroligt viktigt att ha rätt människor runt omkring sig. Litar man inte på människorna i sin närhet så kommer det alltid att finnas orsaker till att bromsar upp sin egen förmåga att utvecklas. Det går aldrig ta ett steg vidare när det finns någon eller något som håller en kvar.

Runt mig har jag valt att ha mina vänner, personer som jag vet vill mitt bästa. Som vill att det ska gå bra för mig och som kan berömma mina goda insatser och stötta mig när någonting blir mindre bra. Det ska även personer som jag blir genuint glad för när det går bra för dem. Jag ska kunna berömma, stötta och peppa mina vänner att ta ett nytt steg framåt utan att känna avundsjuka eller missunnsamhet. Delad glädje är dubbel glädje.

Jag valde bort en del människor för något år sedan eftersom jag inte kände att de kunde se mina framgångar utan bara kunde uppmärksamma mina motgångar. De kunde bara kommentera det som inte fungerade och som inte var bra men aldrig någonting mer. Sådana människor behöver varken du eller jag när vi strävar framåt. Det är aldrig fel att vilja mer än någon annan, men låt aldrig någon annans vilja hindra dig från att drömma. De är drömmarna som leder oss närmre våra mål.

Just nu har jag riktigt fina vänner som finns där för mig när jag ber om det. De önskar mig all lycka i världen precis som detsamma önskar jag dem. Jag har fina föräldrar som vill att jag ska nå mina drömmar och jag har människor som hjälper mig med det. Det är så otroligt viktigt att ha rätt människor på rätt ställe.

14620098_10208139063822501_1418112307_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s