Ryttarutveckling steg två

Förbundet i västmanland och södermanland anordnar ett projekt för ryttare från 15år och uppåt dit jag sökte i slutet av sommaren eftersom jag tyckte att det var ett väldigt roligt och lärorikt projekt att delta på. Man kunde söka både med och utan häst men jag sökte med häst. Så nu under våren kommer det att vara en del träffar och föreläsningar för oss som deltar. Clinicen igår var en del utav projektet.

Under våren som kommer så kommer inte jag att ha någon häst att satsa på tävlingsmässigt. Då är istället tanken att rida andras hästar för försäljning, eventuellt köpa in någonting eget att jobba med för att sedan sälja vidare. Min plan är att till hösten nästa år starta första året på hipplogprogrammet och då finns inte möjlighet för mig att ha någon egen häst med mig som det ser ut nu. Därför tar jag nästa år som det kommer och lägger min tid på kortsiktiga projekt och min egen utveckling.

Jag är inte orolig för hur det kommer att se ut på hästfronten. Jag har för tillfället lite för många hästar på ingång om man räknar antalet boxar vi har tillgång till. Det kommer att bli en del pusslande under vintern. Vi tar en sak i taget och gör vad vi kan för att det ska bli så bra som möjligt. Jag ser verkligen fram emot nästa år och är så glad över att jag fått ett fint sista år som ponnyryttare tack vare de fina hästarna jag fått låna.

213833084_619485111543928_321542081_o16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s