Först ut 

Adde var först ut idag och han bjöd på ett riktigt bra pass med gymnastikhoppning. Behövde inte gå många gånger eftersom kroppen började komma igång när vi rullat på ett par gånger och då passade jag på att trimma emellan när man fått igång bjudningen. I slutet fick vi till en riktigt bra trav och då res jag där ett tag för att känna hur länge det gick att hålla honom på gränsen till att det blir för jobbigt. Han var riktigt fin och bu när björnpälsen är borta kändes det som att han orkade lite till, kanske bara är inbillning men ändå, lättare att torka efteråt! 

Nu ska jag ta tag i mina egna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s