Lördag 29/10

Adde fick somsagt inleda morgonen med ett väldigt bra pass innan jag åkte till mitt stall och red. Wasa var först ut med jogg på grusvägarna. Mycket läskigt att titta på när plasten blåste från hösilagebalarna. Tycker ändå att vi fick till det tillslut när vi gått förbi tillräckligt många. Skönt väder för att rida ut i övrigt, nu börjar det bli kallare ute men när solen är framme så är det ganska lagom.

Gabina fick börja på ridbanan idag där jag red lite bommar som jag hade lagt över medellinjen. Red på en 8-volt med övergångar och tempoväxlingar på kortsidorna för att byta varv över bommarna. Avslutade sedan med att rida ut henne också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s