Tillbakablick –

Den 31 januari skrev jag det här↓. Jag var så redo för att komma ut och tävla igen efter en vinter där jag lagt ner så mycket jobb på Pondus och även på Carpathia. Det började släppa för oss. Pondus hade en nolla kvar innan vi kunde gå upp i MSV. Vi skulle lånas in för att rida Elitlaget. Carpathia skulle matchas mot fälttävlans SM, både individuellt och i lag. Vi skulle debutera FEI och vi hade en säsong bakom oss där båda hästarna hade korats till distriktsmästare.

Det var innan saker började falla itu. Sedan gick saker sönder en efter en. Först råkade vi ut för en olycka precis när säsongen skulle dra igång och jag och Pondus hamnade lite på is. När vi sedan skulle igång igen så satte ömma hovar stopp för oss. Vi hittade saker med Carpathia som gjorde att hon fick åka hem igen för att kunna få bättre möjligheter till rehabilitering. Jag fick låna nya hästar att lära känna under sista halvåret. Jag fick chans att tävla ytterligare hästar. Jag fick åka på ungponny SM. Det blev ju rätt bra ändå även om jag hade planerat för någonting annat.

skarmavbild-2016-10-31-kl-07-26-34skarmavbild-2016-10-31-kl-07-26-19

12IMG_1365

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s