Torsdagskväll

Det är dags att börja sälja av de saker som jag inte längre använder. Har så mycket som bara ligger och skräpar. Det gäller bara att ta tag i det och bestämma sig för att lägga ut det någonstans. Tänkte försöka ordna det i helgen när jag får tid. På söndag är det tävling men på lördag borde jag få någon timme över för att göra sådant?

Idag har hästarna trimmat i skitvädret. Jag var så omotiverad att gå ut och jag frös ordentligt redan inne men när jag väl kommit igång och fått upp värmen så började det kännas bättre. Nu gäller det bara att vänja sig vid att vintern är på ingång. Men jag behöver köpa en ny jacka som tål lite snö och regn och som är varm eftersom min bästa jacka gått sönder i dragkedjan.

Jag har lite idéer kring bloggen som jag ska försöka ta igenom imorgon eller på lördag. Skriva ner så mycket som jag kan och även fota en del. Ni kan iallafall vänta er inlägg om planerna i vår/sommar, tävlingstankar nu när jag gjort mitt sista år som riktig ponnyryttare, förbättringspunkter, utrustning och sedan vill jag snygga till designen med lite nya bilder och uppdateringar.

img_0987

Kommer bland annat sälja detta set, flera andra schabrak och mina JIN stigbyglar. Men ska ta tag i det i helgen som sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s