We must be happy with what we have while working for what we want

Jag är så glad idag. Så himla glad. Idag tillåter jag mig själv att vara nöjd och framför allt stolt över alla tre som gjorde så fina rundor. Jag vet vad det är som jag jobbar med och vad som vi behöver utveckla men jag är så glad att jag kunde ta varje häst, rida deras start, släppa och gå vidare. Jag har som till vana att haka upp mig på små missar som medför att jag gör samma fel även till starten efter. Nu satt jag på tre helt olika hästar och gjorde precis så gott som jag kunde.

Grå har haft tävlingsledigt sedan han blev öm i fötterna inför championatet och därför har jag inte ridit honom sedan mitten av september. Nu var han tillbaka och var felfri sin första klass-en riktigt bra runda!-, sedan hade vi lite svårt med samarbetet i nästa och vi ville åt lite olika håll vilket medförde två nedslag men helt godkänt.

Wasa placerade sig tvåa i båda klasserna. En felfri LC och ett ner i omhoppningen i LB. Jag är så glad att vi valde att efteranmäla honom igår. Han behövde dessa rundor i kroppen. Lätt och simpelt. Jag tycker att jag red honom mycket bättre idag än vad jag brukar, men det kanske bara är inbillning? Han var tittig men spänningen släppte mer och mer ju längre in i banan jag kom. Riktigt roligt!

Gabina fick ett tråkigt nerslag i första klassen, hade behövt hjälpa henne fram lite där. I andra klassen plockade jag lite och fick ner ett räcke. Men nu har Gabina, fem år gammal debuterat LB/100cm och hon gör det så himla enkelt. Tänker på att hon har gjort fem hopptävlingar totalt i sitt liv och nu går det som på räls. Nästa helg lyckades vi komma med från reservlistan och får starta LB även då. Ska bli så roligt att se vad en vinter kan göra med henne.

En tävlingshelg är kvar och sedan är mina riktiga ponnyår över. Sorgligt, men jag känner mig så glad för allt det här. Glad för att jag fått låna dessa otroligt fina hästar. Glad för alla timmar jag lagt på träning. Idag är jag glad för att jag kan. Det blev allt annat än vad jag hade förväntat mig men jag går med många erfarenheter rikare ut ur livet som ponnyryttare i avdelning A. Nästa år ser ni mig i avdelning B på förhoppningsvis lika fina och underbara individer som detta år. Nästa helg startar alla tre igen och jag längtar verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s