Samarbete & ansvar

Det är otroligt många människor runt mig som får min vardag att gå ihop på ett eller annat sätt. Det man glömmer är att tacka för den hjälpsam jag får. Jag glömmer ofta bort vilka viktiga delar som de spelar för att få mitt pussel att gå ihop på bästa sätt. Jag glömmer också ofta att huvudansvaret måste ligga hos mig och att jag inte kan räkna med att andra ska lösa mina problem när de uppstår. Jag måste ta huvudansvaret utan att trampa någon på tårna.

Min mamma Maria – Hon är nog den viktigaste delen i mitt team. Hon är den som i alla år låtit mig brinna för min hobby och det är alltid hon som stöttat mig och velat att jag ska få så bra möjligheter som möjligt att utvecklas. Hon har i alla år kört mig på träning och på tävling landet runt och hon har betalat den största delen av min hobby. Idag hjälper jag till betala stallhyra, tävlingar och foder. Men hon är den som alltid ställer upp och prioriterar om i sin vardag för att jag ska kunna göra det som jag älskar och brinner för.

Tränare – Jag har tränat för Karin under alla år som jag har haft häst, alltså från 2012 har jag ridit regelbundet för henne och hon har hjälpt mig otroligt mycket och sett mig på alla olika hästar som jag haft under åren. Jag får alltid massa tips och inspiration. Johanna som jag numer står uppstallad hos. Började rida för henne förra sommaren när jag fick låna Pondus utav henne. Hon har verkligen lagt ner tid på att hjälpa mig med ridningen från grunden. Flera dagar i veckan hjälpte hon mig förra hösten med ridningen och med hur jag ska jobba med min egen sits och inverkan. Jag har tackvare henne fått ett bättre helhets upplägg gällande hästarna och hon ser precis när vi behöver se över foderstaten, när vi behöver lägga tid på en viss sak eller en annan. Går alltid att diskutera allt som jag funderar över.

Hästägare – Eftersom jag inte äger någon egen häst längre så måste jag låna hästar och då är det bara att vara otroligt tacksam för att jag fått låna så fina hästar. Alltså jag har haft hästar värda mer pengar än vad jag någonsin skulle kunna betala för en häst. Hästar som gått klasser jag inte själv är redo för att rida. Just nu lånar jag hästar av Johanna och Isabelle. Båda är otroligt måna om sina hästar och litar på att jag gör mitt bästa för dom men samtidigt är de intresserade! Tidigare har jag lånat häst av Åsa och Harriet och det har också fungerat riktigt bra. Har också lånat av andra men då kortare perioder.

Vänner – Någonting man aldrig får ta för givet är de personer som finns där för att stötta och peppa. Som kommer med tips och råd eller som bara finns där utan att egentligen säga någonting. Som finns som bollplank om jag skulle behöva och som jag vet hör av sig till mig när de vill höra hur jag tänker eller känner. Det är en viktig del för att man ska kunna slappna och våga tro på sig själv och sin egen förmåga. Ni vet vilka ni är!♥

54

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s