Onsdag

Två hästar mindre i stallet, Morina och Gazima(bild två) har flyttat till Norrland idag. Så nu börjar det trappa ner på hästar inför vintern. Lite lagom till när kylan kommer så skadar det inte att ha mindre att göra även om man kommer sakna att gosa med fölet. Hon är så otroligt social, välhanterad och mysig.

Idag har alla tre föl blivit chipmärkta för att kunna få egna pass och det gick smidigt. Har grejat i stallet hela dagen och kvällen. Imorgon är det träning för Gabina och Adde. Jag ska försöka lösa ridningen med Wasa, det är så otroligt halt ute och med styltor under fötterna vill man inte gärna rida eftersom broddarna inte tar någonting. Men det ordnar sig nog. För kanske leda till ridhuset om det går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s