Redan söndag

Jag får be om ursäkt för min frånvaro men tiden och intresset har inte funnits riktigt. En händelserik helg har det varit och nu är klockan snart 11.00 och jag har redan hunnit med att ha en provridning imorse vid 08.00 tiden med Adde. Det gick väldigt bra tycker jag och Adde skötte sig riktigt bra. Det vore roligt om han kunde hitta en ryttare att klicka med så att han får komma till en ny familj och börja om som hopphäst och göra det som han tycker är roligast. Vi får se helt enkelt. Det är ju aldrig lätt att sitta upp på en helt ny häst och hitta den där rätta känslan direkt om man inte vet precis vad det är man letar efter.

Igår gjorde jag sex starter på strömsholm när Köpings Ridklubb/skästa ridcenter hade sina tävlingar där. Det värker i benen idag. Vi hade utsläppet redan vid 06.00 igår och tävlingarna började vid 08.00. Det var en lång dag men en riktigt bra dag. Gabina gjorde två felfria ritter och Grå var felfri i LB och debuterade sedan LA/100 med några nedslag men några språng riktigt riktigt bra. Wasa gjorde en superbra LB men tyvärr höll det inte i LA. Men vi är så nöjda och glada över helheten. Över gårdagen och över alla andra dagar som vi fått låna en så personlig och älskvärd ponny som Wasa.

Men nu är min sista ponnystart gjord och jag känner mig både ledsen och lättad. Nu är jag klar men kommer att stanna på ponnyryggen ännu en tid. Jag känner mig redo inför ett år med nya utmaningar och nya hästar. Det kommer att bli så bra och jag längtar efter att få presentera er för nästa ponny som kommer att flytta hem till oss senare i vinter. Det kommer att bli bra och med tiden så kommer nog även jag att vänja mig med att endast rida ungponny. Det dröjer nog innan jag är tillbaka i avdelning A.

skarmavbild-2016-11-12-kl-19-05-23

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s