Måndag

Ny vecka och tomt i stallet. Imorse när jag släppte ut så kändes det himla tomt med endast tre plus ett föl som skulle släppas ut. Det gick väldigt fort med tanke på att alla tre nu kan gå på framsidan och när man jämför när vi hade sex stycken plus två föl. Igår åkte Wasa hem till sin ägare och ja det kändes väldigt tomt men jag är väldigt glad och framförallt väldigt väldigt tacksam för att jag fick chansen att låna honom den här sista hösten som ponnyryttare när det blev som det blev med de andra hästarna.

Gabina red jag ut på idag och hon skötte sig bra! Idag var det plusgrader igen så snön kommer säkerligen försvinna imorgon. Det gör inte mig någonting nu kommer underlaget på grusvägarna att bli väldigt bra om det håller sig på plussidan en tid framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s