vecka 46

Nu är veckan igång och snön är nästintill helt försvunnen och blivit ersatt av regn och rusk-väder. Nu kommer plusgraderna tillbaka så jag hoppas att det håller sig varmt tills det torkar upp innan det ska bli kallt och frysa på. Jag vill undvika att det blir isgata på stallplanen. Tanken är nu att jobba Gabina mer dressyr, mer lösgörande och mer lydnad. Planen är att göra en pay and jump nu i helgen och sedan ta hoppträningarna som är kvar och utöver det rida mest dressyr blandat med små hinder när jag rider på banan.

Måndag: Hade stallet på morgonen och red ut Gabina efter lunch.

Tisdag: Första sovmorgonen på länge. Fick ledigt från stallet och passade på att sova och bara göra det som behövdes hemma. Funderade ut lite saker att skriva om. Uppdaterade lite annat och gjorde tidsinställda. Det finns alltid att göra. Gabina ska ridas på banan i eftermiddag tänkte jag.

Onsdag: Har stallet på morgonen. Gabina rids ut.

Torsdag: Har stallet på morgonen. Gabina rids på banan.

Fredag: Jobbar 8-16.00. Gabina går på banan/ridhus.

Lördag: Gabina ska ridas ut.

Söndag: Har stallet på morgonen. Pay and jump på Hallsta Ridklubb. Gabina är anmäld två klasser och Adde är anmäld en klass men där känner jag efter när vi hoppat och ser om det räcker med en eller om vi ska ta en till.

89
Två bilder på Carpathia från tidigt i våras. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s