ändringar i TR

Jag hittade detta – (http://www.hippson.se/artikelarkivet/sportkollen/sma-forandringar-i-tr-infor-tavlingsaret.htm). Vilket innebär att jag och Pondus är kvalade till msvb nästa år? En bra regel tycker jag eftersom jag vet hur lätt en bom faller. Jag har ridit mängder med LA och många med fyra fel, på flera olika hästar. Den där sista nollan har ju alltid känts omöjlig. Nu blir det lättare och jag tror det är bra för man sållas ändå bort när man tar klivet upp en klass för tidigt.

Tanken är ju att Pondus ska komma tillbaka hem och säljas i vår om allt går som det ska. Vi får se vad som händer men tyckte bara att det var himla roligt att hitta den här förändringen nu även om vi inte ska upp på den höjden.

skarmavbild-2016-11-16-kl-19-05-12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s