Sometimes the best intentions just ain’t enough

Det är svårt det där. Ibland menar vi så väl men det blir ändå så fel. Vi gör allt vad vi kan för att saker ska bli precis så som vi önskar att de skulle bli. Vi kämpar och kämpar men det räcker liksom bara inte. Det är inte tillräckligt hur väl vi än försöker.

Ibland spelar det ingen roll vad vi vill och vad vi önskar. Jag tror att allt har sin mening. Att våra misstag, menade eller inte, de för oss till någonting mycket bättre. Det för oss framåt, genom snåriga skogar och branta uppförsbackar. Det kan ibland kännas omöjligt men det kommer alltid att leda till någonting bra. För varje uppförsbacke så kommer en utförsbacke och däremellan hinner vi andas och njuta av det som fungerar. Det som går vår väg och det som vi tycker om.

Det blev rätt bra ändå, men det krävdes allt det där andra innan vi kom hit. Det krävdes många tårar och hårt slit, krossade drömmar och ändrade planer, för att komma hit. Komma till den punkt där jag står i livet just nu. Vi menar så väl och ibland räcker det inte, iallafall inte för stunden men jag tror att i det långa loppet så jämnar det ut sig. Det blir bättre, iallafall om vi försöker och verkligen vill.

910

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s