Helg

Ändrade planer inför morgondagen. Jag kommer enbart att starta Adde på Pay and jumpen då jag inte kunnat rida Gabina i veckan. Han går en klass, eventuellt två beroende på hur han känns, det bestämmer vi på plats och gör det som passar honom bäst eftersom vi inte har varit ute speciellt mycket alls nu under hösten. Planen är sedan att antingen snabbt åka en sväng förbi stallet och fixa klart där eller att åka till strömsholm direkt och kika på lite på SM-hoppningen. Vi får se vilken ordning det blir, det beror på hur snabbt det går på morgonen.

Nu har vädret vänt och det är bra underlag igen, inte snö eller lera. Mjuka grusvägar och perfekt i paddocken. Dagar som dessa har jag ingenting emot att rida flera hästar, det är i vinter det kommer att ta emot att rida fler varje dag. Hästlös vet jag definitivt att jag inte kommer bli, nu finns inte plats för alla och förhoppningsvis blir någon snabbt såld i vår så att nästa kan komma in istället.

Jag har lite ide-torka gällande bloggande och jag fiskar efter inspiration att skriva någonting men det går trögt på den fronten. Planen är att skriva stallet och om hästarna som står där just nu. Uppdatera alla flikar i menyn och fotografera lite bättre. Har jag tur kan någon bild och film visas upp från imorgon.

dsc_0038dsc_0013
Pondus i Kumla 22/11 – rysligt kallt var det då minns jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s