tisdag

Tiden flyger iväg. Det är redan tisdag och nu är jag och Gabina igång igen. Red ett riktigt bra pass på henne idag och vi trimmar vidare inför årets sista start som blir innan nyår. Hon vilade några dagar förr veckan så har tagit henne två dagar i paddocken för att vara på den säkra sidan. Idag galopperade ordentligt och hon blev verkligen så himla fin. Gäller bara för mig att inte tappa yttersidan som gärna glider iväg utåt när jag slappnar av eller börjar hand-rida. Imorgon ska vi ut på grusvägarna och rida eftersom underlaget ute är perfekt just nu.

På torsdag ska jag hoppträna både henne och Adde på Vänsta. På fredag bär det av mot Stockholm för horseshow. Har lite som jag ska kika på i utrustningväg men vi får se om jag köper med mig något eller om jag väntar med det. Behöver ett par nya stigbyglar då jag bestämde mig för att sälja mina guldiga JIN eftersom jag kände att jag behövde säkerhetsstigbyglar om jag ska börja rida mer unghäst nästa år. Så ska kika på ett par free jump och sedan skulle jag behöva ett par nya chaps för att slippa rida med stövlar. Hemma rider jag nästintill bara i ridskor för att jag inte trivs att gå i stövlar mer än nödvändigt. Täcken ska jag också kika på.

227

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s