Två år sedan

Min 120cm debut på min egna Krypton. Ryser över hur underbar han är. Älskade älskade häst som bara hoppade det jag styrde på. Minns att jag var så himla nervös. Jag red på ordentligt på en linje för att få in 5 galoppsprång istället för 6, medan jag plockade på alla andra. Men så lycklig jag var efteråt ändå, för vi hade gjort det tillsammans. vi hade tagit oss dit och jag vågade starta. Tänk att han redan här hade ont.. men ställer upp ändå. Aldrig kommer det finnas någon som honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s