Gårdagen och dagen

Gårdagen,och även dagen för den delen, började jag i stallet med morgonfodring och utsläpp. Gjorde klart stallet och sedan gick jag en promenad med Gabina som säkert hade lite träningsvärk efter träningen i torsdags. Strax efter lunch åkte vi mot Stockholm och friends arena. Vi hade hade biljetter till eftermiddagen och kvällen. Gick tillsammans med Jennifer som jag åkt dit med flera år i rad nu. Lyckades få med mig ett par nya stigbyglar, ett schabrak och en spooks väst. Allt på rea!

Idag gjorde jag stallet efter morgonfodringen och sedan red jag ut Gabina innan lunch. Red henne på grusvägarna nu när underlaget var så himla bra. Hon var väldigt nöjd över att få komma ut och galoppera lite. Jag får ta vara på de dagar då underlaget är bra för sen kommer minusgraderna och då blir det svårt att rida ordentligt. Avslutade med att lunchfodra innan jag åkte hem.

Imorgon väntas ett pass med Adde på förmiddagen, fortsätta i samma spår som på träningen i torsdags, och sedan ska jag spendera eftermiddagen hos Gabina är tanken. Får se vad planerna blir för henne imorgon. Det är så roligt att rida henne när man känner framstegen från träning till träning. Det händer så otroligt mycket med henne och med oss tillsammans just nu och jag hoppas på att hon stannar kvar en tid in på våren så jag kan få starta upp tävlingssäsongen med henne efter en vinter fylld utav träning. Den som köper henne kommer att ha en fantastiskt fin tävlingskompis i många år framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s