Förmiddagspass med Adde

Vi lastade Adde och Bucke och körde iväg till ridhuset där jag skulle träna för Karin. Adde blev verkligen hur fin som helst när vi var klara. Det blev ett riktigt ordentligt pass för honom, och för mig också för den delen. Började med att få ordning på start och stopp och sedan började vi jobba med att han skulle spåra ordentligt på volten, tempoväxlingar och sedan började vi hoppa mot slutet. Små hinder med 17m mellan, fem galoppsprång på alla linjer och tillslut hittade vi en bärig och balanserad galopp. Helt annan känsla än tidigare!

img_1308img_1290skarmavbild-2016-11-27-kl-12-46-42

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s