Mina ponnyår

Varenda häst jag fått chans att rida de här åren har en speciell plats hos mig. Jag är så himla glad att jag fått göra den här resan. Från ridskolebarn till foderhäst, till egen häst och sedan tillbaka till lånade hästar. Sedan fick jag aldrig riktigt den rättvisa chansen att ta mig hela den vägen jag drömde om, på grund av skador och otur men jag fick bannemej kämpa och göra det som jag brinner allra mest för. Jag fick möjlighet att älska häst efter häst och uppfylla mål och drömmar. Nu väntas nya utmaningar och jag är så tacksam för allt det här. Kommer alltid att tänka tillbaka på mina ponnyår med stor glädje!

Alla ponnyer fick inte plats i filmen tyvärr och det är en blandad kompott. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s