People don´t listen, they just wait for their turn to talk

De kommer alltid att prata om dig när du inte hör. Du kommer aldrig få tyst på pratet för de är inte intresserade utav det du har att säga. Det spelar ingen roll hur bra förklaringar du har, de kommer ändå inte att vilja förstå. Det finns ingenting vi kan göra åt det, förutom att själva aldrig delta i snacket om andra. Vi kan bara ansvara för oss själva och lita på att andra gör detsamma.

Det är okej att det är så. För när det kommer till kritan så spelar andras ord ingen roll när dina handlingar talar ett tydligt språk. Vi har ett ansvar att ta hand om oss själva och göra det som vi tror är bra för oss, men även med hänsyn till varandra. Våra handlingar speglar oss och det som vi står för -så ge dig själv den bästa spegelbild du kan tänka dig. Gör det som du tror på och lita på det.

Jag tror att det bästa sättet att nå mål, drömmar och framgång är att aldrig ge upp. Stänga ute andras tro och åsikter om dig. Att lyssna och lita på människor som vill ditt bästa och som säger sina åsikter i syfte av att du ska utvecklas och bli bättre, även om du inte alltid håller med. Lyssna och våga fråga personer i din omgivning, koncentrera dig på dina mål och se över din plan. Låt andra lägga sin energi på att prata om dig istället för att utveckla sig själva, och låt din energi fylla det som just du brinner för.

10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s