onsdag

Nu får jag ta tag i det här. Behöver verkligen bestämma mig för om jag vill driva den här bloggen eller inte, för sättet jag gör på blir inte speciellt roligt. Jag vill ha motivation till att skriva varje dag men det har jag inte riktigt. Jag har inte riktigt motivation till att trimma några hästar heller i kylan om jag ska vara helt ärlig. Tår och fingrar fryser till is bara när man pysslar i stallet, alltså ännu värre att skritta fram och inte tala om att skritta av efter att man fått upp värmen en aning.

Det är redan onsdag och imorgon går vi in i årets sista månad och dagarna till jul börjar räknas ned. Det känns overkligt på något sätt. Snart kommer allt att se så annorlunda ut. Om ett år sitter jag förhoppningsvis i Skåne och brinner för ridningen precis på de sätt som jag vet att jag innerst inne gör även idag. Om en månad gör jag årets absolut sista start och sedan vänder vi blad.

Ny häst, nya mål och nya drömmar, det är det jag förväntar mig utav 2017. En förhoppningsvis fortsatt tid med Gabina. En förhoppningsvis fortsatt tid med Pondus så småning om. Sedan får vi se vart jag hamnar och vad som händer. Nu lever jag i nuet och ser vad som händer med både mig och hästarna. Jag tror att det kommer att bli bra tillslut.

11

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s