En kort stall-dag

Redan vid 11.30 så var jag färdig med stallet för dagen. Tog utsläppet och gjorde därefter klart boxarna och mockade hagar. Gabina skrittade jag ut en sväng eftersom det var så pass hårt i marken och red i ridhuset igår. Nu kan det få komma en eller två decimeter snö på det här hårda så att man kan börja rida ordentligt ute igen. Tycker det är så tråkigt att rida i ridhus mer än vad man måste. Får aldrig någon riktigt bra känsla när jag rider i ridhus, om jag inte har hjälp från marken, det blir så omotiverande och man nöjer sig lite fortare än vad man borde göra.

Efter att Gabina var klar så gjorde jag iordning på lösdriften, fodrade dom, fyllde vatten och mockade i ligghallen. Sedan lunchade jag det sista innan jag fick skjuts hem. En väldigt skön dag med andra ord. Har en del att fixa nu men skönt att vara klar med just hästbiten så tidigt jämfört med så länge som jag brukar kunna hålla på.

Men iallafall, första december idag. 23 dagar kvar till jul och sedan ytterligare några dagar kvar till det nya året. Spännande och rogivande på något vis. Nu släpper jag kraven och fokuserar på att utveckla mig själv helt utan att tävlingsmänniskan i mig får vara med och sätta käppar i hjulet.

img_1349

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s