Snart kommer jag igång igen

Ni som fortfarande kikar in här, det kommer att uppdateras snart igen. Jag har bestämt mig för att jag vill driva den här bloggen men jag ska ge det några dagar innan jag kommer igång på riktigt. Har skrivit en hel del inlägg som ska publiceras med tiden och sedan ska jag uppdatera headern samt menyn både under headern och i sidofältet. Det är lite små pyssel som ska göras alltså.

Som det ser ut nu så händer det en del. Jag har hand om hela stallet nu när de som äger stallet är utomlands två veckor. Eller rättare sagt, jag sköter från lunchen till intaget med hästarna i stallet och lösdriften. Har bara några utsläpp och inga kvällsfodringar men det är mycket ändå att hinna innan mörkret kommer på eftermiddagen.

Gabina och Adde gick årets sista träning i torsdags, film på Gabina hittar ni på min youtube-kanal, där hittar ni även en film från gårdagens ridning ute i snön. Det är nog 20cm snö ute nu och jag hoppas den får stanna några dagar, perfekt ridväder! Planerar att åka och hoppa något nu i vinter och vara redo för vårens tävlingar. Gabina är anmäld till en mätning i januari och sedan är vi fit for fight igen! Ny häst kommer hit i jul och nu känns det som att saker är påväg åt rätt håll igen.

Tänkte komma igång senast i helgen, lovar att jag har mycket att dela med mig utav!
Tills vidare kan ni följa mig på instagram – fagerlisa

img_1489

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s