Gabina, född 2011, e: Gasque RP 165

Gabina är en D-ponny på 5år som jag har tills dess att hon blir såld. Hon ägs utav Johanna som också äger stallet där jag står uppstallad. Hon flyttade hem till oss sent på våren 2016 för att jag skulle tävla henne medan hon var tillsalu. Vi har hunnit starta både dressyr, hoppning och fälttävlan under den här tiden. Nu mot slutet av året debuterade vi LB/100cm i hoppning och planen är att fortsätta att utbilda henne under vintern för att kunna fortsätta där vi slutade till våren.

Gabina är otroligt snäll och klok ponny trots sin unga ålder. Hon är lättriden och okomplicerad i hanteringen. Mjuk och känslig att rida. Tuff på hinder och kommer med tiden att bli en riktigt fin häst oavsett vilken gren man väljer att satsa på.

Här på bloggen kommer ni att få läsa om de vardagliga ridpassen, träningar och sedan tävlingar i vår när det är dags igen. Planering, mål och tankar kring hennes utbildning fram tills dess att hon hittar sin nya familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s