Välkomna tillbaka

Nu är jag redo att starta igång bloggen igen efter en tids vila från den. Det hände ganska mycket som gjorde att jag bestämde att jag behövde en paus från allt och bara sortera upp vad jag kände, tyckte och tänkte. Det tycker jag att jag har fått chans att göra nu och det innebär att jag är redo att ta tag i skrivande igen. Men vi börjar lite om på nytt och jag hoppas att så många utav er som möjligt vill stanna och fortsätta följa mig under det kommande året med både nya och gamla hästar.

För er som är nya här så heter jag iallafall Lisa Fager Bohlin och mer om mig kan ni läsa högst upp under menyn Kontakt & information. Jag är 20år och är ponny-frälst, därav så har jag valt att rida och tävla ponny under de här två senaste åren och även fortsätta att rida ponny under det kommande året, men då i avdelning B. Jag har haft svårt att hålla mig till en gren i sporten och har tävlat både hoppning, dressyr, fälttävlan och Working Equitation. Jag brinner för att sätta mål och utveckla mig själv på olika hästar och har genom åren haft ett gäng olika hästar hos mig och i andra stall som jag ridit. I dagsläget står en häst i stallet och en är på ingång nu till jul och sedan rider jag även andras hästar.

På den här bloggen har jag delat med mig utav den vardagliga ridningen, träningar och tävlingar. Allt ifrån bilder till filmer och texter. Jag älskar att skriva och tycker att det är givande att skriva även för sin egen skull oavsett läsarantal. Jag tycker om att pyssla i photoshop och att göra filmer.

Under 2017 kommer mitt största fokus att ligga på att utveckla min egen ridning. Jag kommer tävla i avdelning B vilket innebär att målsättningen kommer bli en annan än mot vad den har varit. Jag kommer kunna tävla utan större press på placering eller tid och med förhoppningen att det ska hjälpa mig att släppa nervositeten. Till hösten är tanken att börja mitt första år på hippologprogrammet på Flyinge. Jag är övertygad om att det kommer att bli ett himla bra år.

Ett inlägg helt om mig kommer snart, och även ett eget inlägg om Gabina som är ponnyn som jag har just nu. Den nya hästen presenteras i samband med att hon kommer hem.

dsc_0082dsc_0397

2 reaktioner till “Välkomna tillbaka

    1. Jag har bara haft Wasa och Gabina hemma under hösten, en kortare period var Grå här i september men han blev öm efter en skoning och fick åka hem då. Wasa åkte hem efter sista tävlingen 12/11 och därför har jag bara Gabina kvar. Men sen är det ju sto med föl och hingsten som är hemma också men de är ju inte mina 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s