Vem är jag?

En presentation av mig själv vore väl högst behövligt med tanke på att jag uppdaterat allt annat.

Mitt namn är Lisa Fager Bohlin, född 1996 och bor utanför Kolbäck/strömsholm. Jag tog studenten sommaren 2015 och har därefter tagit tid för att jobba och vila från skolan och pluggandet. Tanken är att söka till Hippologprogrammet i vår och börja där till hösten. Jag gick samhällsvetenskapliga linjen på gymnasiet med inriktning media och journalistik.

Så länge som jag kan minnas har jag älskat hästar och jag började på ridskola någon gång när jag var runt 6år och där blev jag kvar fram till jag var 14år och fick min första foderhäst. När jag var 15år fick jag hem vad som skulle komma att bli min första egna häst, Krypton, och med honom började jag tävla som 16åring. Vi fick några fantastiskt fina år tillsammans innan han sorgligt nog fick lämna oss vintern 2015 efter många försök att få honom frisk och hållbar. Efter honom och under tiden jag hade honom så har många hästar passerat hos mig. Jag har lånat flertalet hästar, ridit för försäljning och haft hästar kortare perioder. På dessa hästar har jag fått möjlighet att träna och tävla inom flera discipliner såsom hoppning, dressyr och fälttävlan.

Jag har bloggat aktivt sedan 2011 då vi tog hem Krypton till oss. Innan dess har jag drivit bloggar tillsammans med andra. Jag startade den här bloggen för ett år sedan och tanken är att stanna här. Jag skriver främst för att jag älskar att se tillbaka, minnas och se över allt vad som hinner hända under ett år. Jag älskar att skriv och dela med mig och tack vare den här bloggen har jag blivit väldigt bra på att dokumentera i bild och film.

Jag är målmedveten och driven. Jag är ambitiös och noggrann när det kommer till hästar. Jag är en tävlingsmänniska som hatar att förlora men som också vet mina begränsningar. Jag är analytisk och eftertänksam. Jag tror att livet ger oss de utmaningar vi är menade att klara av och jag är säker på att jag en dag kommer förstå varför saker blir precis så som de blivit.

1wasaDSC_0005

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s