Planerar inför 2017

Jag har ingen riktig plan inför det nya året förutom att till viss del fortsätta i det spår som jag redan börjat i. Jag vill rida betydligt mer än vad jag gör idag men jag vill också utveckla den här bloggen som jag så många gånger tidigare nämnt. Jag vill hitta struktur och effektivitet i min vardag för att få ut så mycket som möjligt utav den. Samtidigt vill jag tävla men med helt andra mål än tidigare.

Som det ser ut nu så kommer jag att söka till hippologprogrammet och börja där till hösten om jag kommer in, vilket jag känner mig ganska säker på då jag kom in nu när jag sökte sist. Det innebär att jag har hela våren och sommaren på mig att göra det som jag brinner för, alltså rida och utveckla mig själv. Jag hoppas på att kunna ha flera hästar hemma att rida, dock ingen egen som det ser ut nu.

Planen är att rida hästar som är tillsalu så jag inte står med en häst som ska lämnas tillbaka när det är dags för mig att flytta. Jag vill ha hästar som ska säljas, och som gärna kan tävlas lite under tiden. På så sätt får jag möjlighet att rida olika hästar och lära mig att anpassa min egen ridning beroende på vad för slags individ jag sitter på. Alla hästar passar man inte med men på något sätt måste man hitta ett system och ett tänk där man kan hantera de problem som uppstår och känna att man reder ut dem.
Jag känner mig positiv till att endast rida avdelning B nu efter att jag har fått lite mer betänketid. Det här är en möjlighet för mig att släppa alla nerver och prestationstankar och bara rida för rutinens skull. Nu kan jag gå in på banan och klara ut en uppgift istället för att gå in med tankar om placering och större mål. Jag tror att det gör det hela så mycket enklare att rida enbart för bra rundor och för nollor i protokollet.

Med den här bloggen har jag ju länge velat förändra någonting. Jag har funderat både fram och tillbaka hur mycket jag vill dela med mig utav. På vilken nivå jag vill lägga min energi på och i vilket syfte. Vad är relevant vs irrelevant i förhållande till vilken målgrupp jag riktar mig till. Vem är jag utan den här bloggen och hur mycket är jag beredd att offra för att hålla den här bloggen på en intressant nivå? Det är många frågor utan några riktiga svar. Men min tanke är att fortsätta driva den här bloggen. Dela med mig utav det som min vardag kommer att innehålla men utan att känna att jag behöver be om ursäkt för att tiden inte alltid räcker till som jag vill att den ska.

Nu är jag laddad inför ett nytt år. Nya möjligheter och utmaningar, det kan bara bli bättre!

dsc_0080dsc_0067
Celly´s Tiger Lily sommaren 2015 – Tillsalu

3 reaktioner till “Planerar inför 2017

    1. Ja jag sökte dit iår och kom in men valde att inte gå! Blir så avis när jag ser bilder från vänner som går där nu! Längtar till nästa år när det är min tur! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s