Vecka 50

dsc_0323

Det är redan mitt i veckan men eftersom jag startade upp igen igår så bjuder jag på veckans plan. Jag har hand om stallet eftersom de som äger stallet är bortresta. Så jag åker dit vid lunch varje dag och tar in hästarna det sista jag gör när jag ska åka därifrån. Det är stallet som ska mockas, packas påsar och göras foder. Sedan ska jag ta hand om lösdriften, fylla vatten, hösilage och mocka ligghallen. Rider gör jag däremellan.

Nu när det är snö och fint väder passar jag på att hålla mig borta från ridhuset även om hon egentligen skull behöva trimmas igenom ordentligt. Men det kommer regniga dagar också och då kan jag rida i ridhuset. Tycker att det fungerar sådär att rida dressyr ute i djupsnön men vi jobbar på det iallafall. I helgen åker vi på Pay and jump med både Gabina och Adde på Hallsta RK. Jag och Gabina behöver fler 100cm rundor i kroppen inför nästa år och Adde behöver fortsätta att samla rutin som hopphäst. 

Måndag: Gabina vila
Tisdag: Gabina reds ut
Onsdag: Gabina rids i hagen i snön
Torsdag: Gabina rids ut. Adde till ridhuset.
Fredag: Gabina dressyr i paddocken eller hagen. Lucia på Vänsta.
Lördag: Gabina rids ut
Söndag: Pay and jump, Hallsta Ridklubb.
Gabina 90cm och 100cm och Adde 90cm, eventuellt en klass till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s