15 december

Gabina: Hon fick ett riktigt ordentligt pass i snön idag. Hade egentligen behövt trimma lite dressyr men hon var så galet på tårna när jag kom ut i sommarhagen att jag blev tvungen att ändra om i planeringen lite. Hon fick galoppera mycket, till en början stod jag bara upp och lät henne rulla på själv men mot slutet så började jag lägga in lite tempoväxlingar där jag red framåt först och sedan samlade ihop och la en mindre volt. Imorgon gissar jag på att hon har lite mindre energi efter dagens pass.

Adde: Åkte till ridhuset i åskebro och red honom. Tycker att han blev väldigt fin mot slutet men det finns fortfarande mycket att jobba på. Men tycker helt klart att det går fortare framåt nu än vad det gjort på länge. Även han var väldigt trött efter dagens pass. Red igenom honom ordentligt eftersom jag inte rider honom så ofta så vill jag passa på de gånger vi faktiskt åker iväg till ridhus så då blir det att man ber om lite mer och lite längre. Mamma var med och filmade lite men videokameran håller på att ge upp men det går att se att det är vi iallafall.

Gabina och Adde är verkligen varandras motsatser. Gabina är så himla känslig och lyhörd och där blir jag lite avvaktande och försiktig med hjälperna medan Adde rider man verkligen mellan hand och skänkel, och framåt. Gabina är en cm högre än Adde men det är helt olika kroppstyper, Adde känns som en storhäst och bär upp mycket ryttare medan Gabina är mer fullblodstyp.

 

En reaktion till “15 december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s