Life´s too short and tomorrow is no guarantee so do what makes you happy

Fullproppade dagar. Idag åkte jag och Vendela till mitt stall och gjorde klart allting där redan vid morgonfodringen för att få dagen fri för annat. Gabina fick en oplanerad vilodag men istället har hon gått lite mer ordentligt dagarna innan. Jag fick följa med ut och träffa Vendelas hästar och se hur det ser ut där hon står uppstallad som även är hos några som rider för samma klubb som jag gör och som jag lånade häst av till div.1 omg två och tre. Himla mysigt med en sådan här dag. Bara umgås och prata ur sig om allt och inget. Jag fick prova rida hennes 5åring Aslan och sedan fick jag låna en häst att skritta ut på tillsammans med hennes precis inridna 4åring. Det var precis något sånt här som jag behövde. Andas häst men ändå bryta loss från min egen vardag där man fastnar i egna rutiner.

Imorgon åker vi till Hallsta Ridklubb för lite hoppning med Gabina och Adde. Två rundor för Gabina i 90 och 1m och Adde är anmäld till 90cm och sedan bestämmer vi direkt efter den rundan om vi tar en till eller nöjer oss. Roligt att ändå hålla igång hoppningen såhär inför jul trots att det inte är några träningen eller riktiga tävlingar än på ett tag. Det gör att man inte tappar allt för mycket trots ett litet uppehåll.


Kommentar:
Hej! Kul att du är igång o bloggar igen. Vad jobbar du med på skolan? Jobbar du heltid?
Svar: Svarar i ett inlägg eftersom det kanske är fler som undrar. Jag går in som vikarie via bemanningen på en skola i Hallstahammar. Har inte varit där mycket på sistone eftersom jag också delvis jobbar av stallhyran i stallet. Jag är nästintill alltid i förskoleklasserna och på fritids och det tycker jag fungerar jättebra. Jag jobbar inte alls speciellt mycket, precis så att jag klarar mig med hästarna. Har också jobbat som personlig assistent till och från när det passat, men det var mest i somras. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s