Uppladdning inför DM

Jag anmälde Gabina till Distriksmästerskapet som går den 28 december på Hamre Ridklubb trots att det går i en lite för svår klass för oss. Jag gjorde det eftersom jag ville göra en sista dressyrstart som ponnyryttare innan året skulle hinna ta slut. Jag vet att vi inte är där för att placera oss överhuvudtaget men det ska bli roligt att prova och se hur vi ligger till. Det är trots allt inte många femåringar som går Lätt A dressyr så resultatet är mindre viktigt?

Nu är hoppningen slut för Gabina innan jul. Det innebär att jag har ungefär en och en halv vecka kvar innan start och då får jag passa på att utnyttja varje liten chans jag får att rida ordentligt. Blir kanske några dagar för mycket i ridhus/paddock den här veckan men det får vi ta för sedan kan vi rida ut resten av året och i början av det nya året. Har trots allt ridit ut nästan varje dag de senaste två veckorna.

Imorgon rider jag iväg till ridhuset som ligger en bit bort och då tänkte jag även försöka prova rida i dressyrsadeln. Kan ju kanske vara bra att prova den och känna efter hur det känns. Vi får trimma på och sedan gör vi vårt bästa när det väl är dags. Jag hoppas på att kunna få lite hjälp med ridningen av Johanna när de kommer hem från semestern om några få dagar.

dsc_0097DSC_0107

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s