20.12.2016 – Kvällspass på Adde

Nu på eftermiddagen blev det ett extra ridpass tillsammans med Adde. Jag åkte hem från mitt stall vid lunch efter att jag hade fodrat hästarna. Därefter fick jag ta det lugnt i några timmar hemma innan jag bytte om och blev upphämtad för att åka till Adde.

Hanna skulle träna med sin andra ponny i Åskebro och då passade vi på att ta med oss Adde dit. Jag är överlag nöjd med passet men det gick betydligt bättre förra veckan när jag trimmade dressyr men idag var han mycket mer alert för skänkeln och vi gjorde en drös med övergångar och dom fick vi till väldigt bra. Målet med Adde är just att få honom mer bärig och explosiv för hjälperna och idag tycker jag att vi kom betydligt närmre de målet. Det är roligt att det går framåt för varje gång iallafall!

Adde var helt slut efteråt och stod och sov när vi klädde på honom hans saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s