Youtube

Jag har förälskat på sistone mig i youtube vloggare och jag är verkligen så sugen att börja med någonting liknade själv men det är jag tyvärr alldeles för feg för. Men det vore verkligen jätteroligt att göra fler, lite längre filmer med mer ”bakom kulisserna” istället för bara råformat film från tävling och träning som jag lägger upp nu.

Jag följer ett gäng på youtube och den som jag har följt längst är Therese Moser och hon har allt mer börjat lägga upp tävlingsvloggar och det tycker jag är absolut roligast att titta på eftersom hon delar med sig utav så mycket och gör helt enkelt bra filmer. En annan youtuber som jag följer är Anna Staaf som gör riktigt, riktigt bra filmer men som tyvärr inte lägger upp lika ofta som många andra. Sedan letar jag efter lite fler Youtubers, främst i kategorin häst, att följa så har ni några tips så tipsa gärna!

Kanske kan jag bli bättre på att göra rörligt material men det är verkligen inte jag att sitta framför en kamera och prata. Men visst kan man försöka filma framhoppning, tävlingsförberedelser i stallet, packande och runt omkring på tävling? Vad tycker ni? Det kanske jag kan övertala min syster att hjälpa mig med. Hon är bättre på filmandet.

4 reaktioner till “Youtube

 1. Åh, om du hade börjat med YT hade jag definitivt kollat! Älskar att du är en av de få som verkligen uppdaterar ordentligt och tycker att det är mycket roligare att följa en ponnyryttare än storhästryttare. Tycker att ponnys är mer personliga och att storhästar är lite ”tråkiga”. Finns ju säkert storhästar som också är roliga men har fastnat mer för ponnys!

  Gilla

  1. Jag kanske får försöka komma igång med YT men jag är verkligen inte den typen som vågar prata i en kamera haha! Jag är också sådär, ponny känns så mycket roligare än häst. Kommer nog alltid vara en trogen ponnyfantast, en ny ponny på ingång i jul! Storhäst får vänta 😉

   Gilla

 2. Har precis börjat göra lite sådana videos, men håller med dig om att det känns konstigt att prata med en kamera och att man blir fett blyg 😉
  Heter Malou von Braun på youtube om du skulle vilja kika in ☺️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s