Julafton

Fullproppade dagar här innan jul. Vi blir hemma i jul med familjen och det är precis lagom för mig. Fick ju starta dagen i stallet och då kan det ju inte bli så mycket bättre.

Igår åkte jag till stallet på förmiddagen och mockade och gjorde lösdriften innan jag red iväg till ridhuset med Gabina. Johanna åkte dit och hjälpte mig med ridningen. Gick väldigt bra mot slutet men tog emot lite i början och jag fick inte riktigt fram henne men tycker ändå att det lossade efter ett tag och då blev hon riktigt fin.

Idag på julafton började jag med att släppa ut hästarna innan jag gjorde klart stallet och lösdriften. Red sedan ut Gabina en sväng men det blåste storm och hon blev lite spänd när grenar föll från träden. Red bara en kort sväng med lite trav och någon galopp. Hon skötte sig ändå bra med tanke på blåsten.

Imorgon ska både Gabina och Adde ridas. I veckan väntas så mycket annat roligt som jag ser fram emot. Det blir en bra avslutning på det nya året. Med det får jag önska er en god jul!

img_1640

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s