Söndag – 25.12.2016

Jag tror inte ni förstår min lycka. Idag har jag hunnit med att rida fyra hästar varav en var Carpathia, som vi lämnade tillbaka i maj efter skada. Nu är hon igång igen och jag fick sitta upp och det var verkligen som att komma hem. Hon är verkligen en helt fantastisk häst och jag är verkligen så glad att jag fick hela 2015 med henne som tävlingskompis, vi hade ett underbart år tillsammans och det är så kul att hon är på väg tillbaka igen.

Vid lunch red jag dagens första ridpass på Adde i ridhuset i åskebro och det tog emot lite för honom idag men tycker ändå att vi fick till det ganska bra och han var ändå väldigt positiv hela ridpasset och bjöd framåt ordentligt. Vi får jobba på med vänstersidan helt enkelt. Finns alltid saker att förbättra. Därefter åkte vi ut till Sura till Carpathia där jag fick rida ett pass på henne i paddocken och sedan fick jag avsluta med att rida Tigge, Caroathia dotter som jag tävlade en del 2014. Hon har ju hunnit bli 6år nu och det har hänt en del sen jag red henne sist! Dom två är båda otroligt roliga och har många likheter, men energin syns på olika sätt. Båda har en himla härlig uppsyn!

Avslutade med att åka ut till Gabina för att rida henne men vid den här tiden hade det fryst på och jag kunde bara skritta. Så jag skrittjobbade med skänkelvikningar och halter, ryggningar. Tycker det gick himla bra även om det är lättare i trav. Skritten är lite ojämn men alltid bra träning. De fick äta eftermiddagen ute och komma in senare till kvällsfodringen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s